Online training “Meer contact”

Doe mee met onze online training ‘Meer contact’

Door corona zien Nederlanders per dag 65 tot 75% minder mensen. Inmiddels is bekend dat de corona-beperkingen voor volwassenen nog minstens tot eind mei aanhouden. Merk jij ook dat jouw netwerk te smal is? Dan nodigen we je graag uit voor de online training ‘Meer contact’.

Jouw voordeel

  • Je leert hoe je makkelijker met andere mensen in contact komt
  • Hoe je jouw contacten beter onderhoudt
  • Hoe je (straks na corona) makkelijker op nieuwe sociale situaties afstapt

Je krijgt twee maanden lang elke dag een e-mail met daarin informatie, een filmpje of een opdracht. Je begint thuis in je eigen veilige omgeving en gaat van lieverlee steeds vaker buiten de deur praktijkopdrachten doen. Veel van die opdrachten zijn gericht op het leggen van contact in de eigen omgeving en kunnen dus ook nu uitgevoerd worden. Opdrachten om je makkelijker te voelen in groepen, doe je na de corona-crisis. De mails en opdrachten kosten nooit meer dan tien minuten per dag en zijn luchtig van opzet. De training is praktijkgericht en leuk om te doen. Door de persoonlijke insteek blijf je gemotiveerd.

Met deze training ga je duurzaam aan de slag om jouw sociaal leven te verbeteren. Want uiteindelijk ben jij zelf de enige die jouw situatie kan veranderen. Je doet deze training dus zelf, maar niet alleen. Zo heb je aan het begin en aan het eind van de training contact met één van de beroepskrachten van Welzijn Stede Broec. Jouw contactpersoon neemt ook tussentijds af en toe contact met je op. En als je vragen hebt, mag je natuurlijk ook zelf bellen!

Interesse?

  • Woon jij in Stede Broec?
  • Wil jij meer contact en wil je daar zelf je best voor doen?
  • Heb jij een computer of laptop waarop je e-mail kan ontvangen?

Voor deze training vragen wij een eigen bijdrage van € 17,50. Wil jij meedoen? Neem dan contact op met Amber d’Haene. T: 0228-511528, E: a.dhaene@onsstedebroec.nl.

Contact en informatie

Ons Stede Broec
Stationslaan 2
1611 KZ Bovenkarspel
Tel 0228 511 528
Mail ons

Openingstijden
Ma 09:00-17:00 uur
Di 09:00-17:00 uur
Wo 09:00-17:00 uur
Do 09:00-17:00 uur
Vr 09:00-17:00 uur

Onze hulpverlening is gratis.
U kunt ons altijd bellen of mailen voor het maken van een afspraak. Ook kunt u op werkdagen tussen 09.00-17.00 uur langs komen bij onze locatie op de Stationslaan.

Voor spoedgevallen buiten openingstijden kunt u terecht bij:
Crisisdienst GGZ-kind en jeugd: 088 7778887
Huisartsenpost: 0229-297800
Maandag t/m vrijdag: 17:00 – 08:00 uur
Weekend en feestdagen: 24 uur