''Ik leer iedere keer iets nieuws''

Aanschuiftafels

Ben jij wel eens onzeker over het gedrag van je kind? Weet je niet zeker of jij het goed doet? Zou je graag eens met andere ouders willen praten over hun ervaringen met opvoeden? Kom dan naar een van de aanschuiftafels!

Opvoeden is niet altijd makkelijk

De aanschuiftafels zijn bestemd voor alle ouders, verzorgers en geïnteresseerden uit de gemeente Stede Broec. Onder het genot van een kop koffie of thee wordt eens per maand een opvoed-gerelateerd onderwerp met elkaar besproken. Dit gebeurt op een van de basisscholen in Stede Broec. Ook als jouw kind niet op de desbetreffende school staat ingeschreven ben je van harte welkom. De gesprekken worden begeleid door een professional van Ons Stede Broec.

Voorbeelden van onderwerpen die we behandelen zijn:

  • pesten
  • vergroten van de weerbaarheid
  • stimuleren van de zelfstandigheid
  • luisteren naar je kind.

Ontspannen met elkaar om tafel

Op een ontspannen manier worden nieuwe idee├źn opgedaan en goede tips gegeven. Je leert andere ouders kennen en zult zien dat je niet de enige bent die wel eens problemen heeft. Opvoeden is tenslotte niet altijd even makkelijk en sterk afhankelijk van het kind.

Aanmelden

Kijk onder “Actueel” voor de agenda. De bijeenkomsten starten aansluitend op de schooltijden en duren anderhalf uur. Opgeven is niet nodig en deelname is gratis.