Leven met een beperking

Heb jij een lichamelijke aandoening en wil je je hierdoor niet laten beperken? Heb je psychische klachten of is er ADHD bij je geconstateerd en wil je weten hoe je hier mee om kunt gaan? Dan ben je bij Ons Stede Broec aan het juiste adres.

Iedereen gelijkwaardig

Wij willen mensen met een beperking stimuleren verder te ontwikkelen. We nemen iedereen serieus en geven hen verantwoordelijkheid. Wij willen mensen met een beperking kansen bieden om écht te groeien. Daar staan wij voor, en daar zijn we trots op.

Iedereen kan meedoen

Meedoen in de maatschappij en met respect behandeld worden zijn basisbehoeften voor iedereen. Ons Stede Broec biedt iedereen met een beperking de nodige zorg en begeleiding om zo zelfstandig mogelijk een eigen plek in de maatschappij in te kunnen vullen.

Wat bedoelen we met een beperking?

Of het nu een licht verstandelijke, lichamelijke, psychiatrische (Autisme of ADHD etc.) of chronische beperking betreft: wij helpen je. Ook met niet aangeboren hersenletsel en een zintuiglijke beperking kun je bij ons terecht.

Algemeen maatschappelijk werk Ons Stede Broec

Wat wij doen

Wij bieden ondersteuning op alle levensgebieden en aan alle leeftijdscategorieën. We kijken naar de kwaliteiten en ondersteunen je bij datgene dat je het hardst nodig hebt.

Deze ondersteuning bieden wij in de vorm van:

  • Informatie & advies
  • Casemanagement
  • Cliëntondersteuning
  • Opvoedondersteuning

Aanmelden

Heb je zelf een beperking of ken je iemand met een beperking? Tijdens kantoortijden (09:00 – 17:00) kun je langskomen op onze (rolstoelvriendelijke) locatie aan de Stationslaan. Een aanmelding kan ook telefonisch of via de website gedaan worden, bekijk hiervoor onze contactgegevens.

Aan onze hulpverlening zijn geen kosten verbonden en een verwijsbrief is niet nodig.