''Ik kan het nu veel beter een plaats geven''

Rouwverwerkingscursus

Het verlies van uw partner overkomt u, daar heeft u geen invloed op. Hoe u daarmee omgaat wel. Onze rouwverwerkingscursus helpt u daarbij.

Rouwverwerkingscursus Ons Stede Broec.

Durf te rouwen

Rouwen is een heftig proces. Het is erg afhankelijk van uw persoonlijkheid en de manier waarop uw dierbare is overleden. Tijdens de eerste verwarrende periode is er vaak ’geen plaats’ voor heftige gevoelens. Het wegstoppen van deze emoties kan echter leiden tot gezondheidsklachten.

Voor wie?

De bijeenkomsten zijn voor mensen vanaf 55 jaar die hun partner hebben verloren en graag ondersteuning willen bij dit rouwproces.

De werkwijze

Bij de creatieve rouwverwerking van Ons Stede Broec kunt u uw emoties delen met anderen die hetzelfde hebben meegemaakt. We zetten creatieve materialen in om uitdrukking te geven aan het verdriet en verlies om dit onder ogen te zien. Rouwen is geen “kunst”, u hoeft zeker niet creatief te zijn om hier mee te werken. Het is de bedoeling dat u door middel van de creativiteit letterlijk en figuurlijk in beweging komt. We proberen onbewuste gevoelens bewust hanteerbaar te maken en meer inzicht te geven in uw eigen gedachtes.

Kosten

De bijeenkomsten kosten € 15,00 voor 6 bijeenkomsten en dient contact afgerekend te worden bij de eerste bijeenkomst.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door te bellen met 0228-511528 of door een mail te sturen naar info@onsstedebroec.nl

Voordat u definitief start zal een van onze rouwbegeleiders, Yvonne of Anita, met u een kennismakingsgesprek hebben.

Voor actuele data en tijden kijk op onze website onder kopje ‘actueel’.