"WonenPlus biedt veel voordelen voor mij"

WonenPlus

WonenPlus biedt in de gemeente Stede Broec praktische diensten en persoonlijke ondersteuning aan, uitgevoerd door vrijwilligers, ondersteund door de coördinator. WonenPlus is er voor alle ouderen, chronisch zieken, gehandicapten en mantelzorgers in de gemeente Stede Broec.

Van alle markten thuis

Heeft u hulp nodig bij uw administratie of zou het handig zijn als iemand de boodschappen voor u doet? Heeft u iemand nodig voor tuinonderhoud of klusjes in en om het huis? WonenPlus biedt het allemaal! U kunt rekenen op de inzet van onze vrijwilligers.

Hulp op maat

U wilt graag zelfstandig blijven wonen en kunt dat ook nog. Toch is hulp af en toe best prettig. Deze hulp kan WonenPlus u bieden. Om gebruik te kunnen maken van WonenPlus dient u lid te zijn.

Er zijn twee verschillende abonnementen;

1. Vriend van Wonenplus | €1,25 per maand
Als klant ontvangt u de nieuwsbrief en kunt u gebruik maken van informatie en advies.

2. Lid van Wonenplus | €4,00 per maand
U ontvangt de nieuwsbrief en kunt gebruik maken van informatie en advies. Daarnaast kunt u wekelijks gebruik maken van onze vrijwilligers. Indien u een woning huurt van de Woonschakel betaalt u slechts de helft (€2,00)

Aanvraag indienen

Een aanvraag voor een klus kan worden ingediend bij onze servicebalie. Tijdens kantoortijden kunt u binnenlopen op onze locatie aan de Stationslaan.

Een aanmelding kan ook telefonisch ingediend worden. U kunt ons bellen tussen 9:00 uur en 16:00 uur op telefoonnummer 0228-511528, keuzemenu 1. In gesprek? Spreek uw naam en telefoonnummer in. Wij bellen u zo snel mogelijk terug!

U kunt ook contact opnemen via onderstaand formulier.

Download folder

Neem contact met ons op

    * Deze velden zijn verplicht.

    Waarmee kunnen we u helpen?