Word vrijwilliger in Stede Broec!

 

Iets voor een ander willen doen, werkervaring opdoen of gewoon omdat het leuk is. Iedereen heeft zo zijn eigen reden om vrijwilligerswerk te gaan doen.
Voor jong en oud, man of vrouw, bij Ons Stede Broec zijn verschillende opties voor vrijwilligerswerk.

 

Ik geef me op als vrijwilliger

  Ik wil meer informatie over vrijwilligerswerk bij
  * Deze velden zijn verplicht.

  Wat kan ik doen?

  Ons Stede Broec is op zoek naar nieuwe vrijwilligers! Verdeeld over de drie locaties werken meer dan 180 vrijwilligers elke dag aan een beter Stede Broec.

  Twijfel je of er iets voor jou te doen is? Er zijn heel veel verschillende klussen voor vrijwilligers bij Ons Stede Broec. Op onze drie locaties van JC Inventas, ’t Stadsplein of WonenPlus bijvoorbeeld.
  Iedereen heeft zo zijn eigen reden om vrijwilligerswerk te gaan doen.

  We stellen je graag voor aan een aantal van onze vaste krachten.

  Klik op het plaatje voor het verhaal van Jurre, Anita of Joke

  JC Inventas

  ’t Stadsplein

  WonenPlus

  Jurre

  is vrijwilliger bij JC Inventas

   

  “Schaam je niet en loop gewoon eens binnen”, dat is de tip die Jurre je kan meegeven. Als vrijwilliger bij JC Inventas organiseert hij wekelijks zijn eigen avond, coördineert hij de planning van andere vrijwilligers en is verantwoordelijk voor de gezellige sfeer in het jongerencentrum. Ook achter de schermen zijn vrijwilligers als Jurre onmisbaar. Bekijk zijn hele verhaal in de volgende video.

  Meer over vrijwilligerswerk bij JC Inventas

  Anita

  is vrijwilliger bij ’t Stadsplein

  Sinds 2009 is Anita een vast gezicht bij ’t Stadsplein. Ooit begonnen met het geven van linedancelessen, maar inmiddels begeleidt ze haar eigen activiteit: de kunstkring. Ze brengt mensen bij elkaar en ziet vriendschappen ontstaan. Bekijk haar verhaal en motivatie in de volgende video.

  Meer over vrijwilligerswerk bij ’t Stadsplein

  Joke

  Vrijwilliger bij WonenPlus

   

  Joke wist niet zo goed wat ze moest verwachten toen ze met vrijwilligerswerk begon. Een jaar lang was zij betrokken bij het maatjesproject van WonenPlus en gaf ze ondersteuning aan een kwetsbare oudere. Tegenwoordig is Joke flexibel inzetbaar als vrijwilliger voor WonenPlus. Soms als chauffeur, soms als als hulp bij de administratie, maar altijd alleen wanneer het haar uitkomt. U bekijkt haar inspirerende verhaal in de volgende video. WonenPlus: vrijwilligerswerk dat bij u past.

  Meer over vrijwilligerswerk bij WonenPlus

  Geef je op

   Ik wil meer informatie over vrijwilligerswerk bij
   * Deze velden zijn verplicht.